Orizonte |
|
Stoofpotje uit AlentejoLand en zee in één gerecht, in Portugal is dat heel gewoon. Hier maken we een stoofpotje van varkensvlees met schelpjes.
|
Pasta van papaPasta al ragù zeggen ze in Italië, maar ten huize Orizonte heet dit gerecht al jaren "pasta van papa".
|
Gerijpte steak![]() Vergeet de klassieke biefstuk-friet, duik in de wereld van het gerijpte rundvlees en je wereld is nooit meer als voorheen.
|
Brandade![]() Een Franse klassieker in een groen jasje: een brandade van kabeljauw met waterkers en lamsoor.
|
Pasta alle vongole![]() De Italiaanse keuken blinkt uit in eenvoud. Pasta alle vongole is daar het beste voorbeeld van.
|
OssobucoLangzaam gegaarde kalfsschenkel op Italiaanse wijze, een streling voor de tong.
|
Tomaat-garnaalNiets Belgischer dan een tomaat-garnaal, maar deze is net iets verfijnder.
|
Kruidig stoofpotjeEen hemelse versmelting van al wat lekker is, dat kan nooit fout zitten.
|